Anlık Bildirim

Mercedes-Benz'in yeni tasarım stüdyosu Fransa'da açılıyor

Alman otomobil devi Mercedes-Benz'in yeni İleri Tasarım Merkezi, Fransız Rivierası'nda faaliyete geçiyor. 50 tasarımcıya ev sahipliği yapacak tasarım stüdyosu ile ilgili detaylar haberimizde.
Mercedes-Benz'in sadece Stuttgart'daki merkezinde değil, dünyanın dört bir yanında birçok tasarım stüdyosu var. Şirket bunların arasına bir yenisini daha eklemek üzere. Alman otomobil üreticisinin yeni İleri Tasarım Merkezi, Fransa'nın güneyinde yer alan Fransız Rivierası'nda (Côte d'Azur) açılıyor.
Silindir şeklindeki yapı, sadece iç ve dış görünüm üzerine değil aynı zamanda kullanıcı deneyimi ve kullanıcı arabirimi tasarımına odaklanan 50 tasarımcının çalışma alanı olarak hizmet verecek. Tesis, Antibes yakınlarındaki -Fransa'nın Silikon Vadisi olarak tanımlanan- Sophia Antipolis Bilim ve Teknoloji Parkı'nda yer alıyor.

Fransa'nın Silikon Vadisi'nde

Bahsi geçen lokasyonda şu an Hewlett Packard, Toyota, Nvidia, SAP ve Huawei'in de aralarında yer aldığı 2.230 şirketten 36.300 çalışanın görev yaptığını belirtelim. Daimler'in baş tasarımcısı Gorden Wagener konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Yeni yerimizde, dijital ve analog dünyalar arasındaki trendleri ve gereklilikleri takip ederek bunları birbirine bağlı bir şekilde otomobillerimize entegre etmek için çalışacağız" dedi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim