Anlık Bildirim

Range Rover Evoque dünyanın en büyük hız tümseğini nasıl aştı? [video]

Land Rover işlek bir caddeye dünyanın en büyük hız tümseğini kurarak Range Rover Evoque'un engelleri aşma konusunda ne kadar yetenekli olduğunu gösterdi. İşte keyifli reklam filminin detayları...
Range Rover Evoque, 2011 yılından beri piyasada olmasına rağmen 2016'daki makyaj operasyonu ile hala çok sayıda müşteriyi cezbetmeye devam ediyor. Otomobil devi Land Rover, Range Rover'ın en çok satan modeli olan Evoque'un reklamını yapmanın oldukça akıllıca bir yolunu bulmuş.
Şirket, İngiltere'nin işlek caddelerinden birine dünyanın en büyük hız tümseğini kurdu. Yayınlanan videoyu izlediğimizde yoldan geçen araç sürücülerinin devasa tümsekle karşılaşmaktan hayli rahatsız olduklarını görüyoruz. Bazıları otomobilleriyle geri dönerken gözü kara olanlar da tümseği geçmeye çalışıyor. Ama nafile bu çabaların başarısızlıkla sonuçlandığına şahit oluyoruz.

Range Rover Evoque bu büyük engeli aşıyor

Ve aniden kadraja bir Range Rover Evoque girerek herkese engelleri aşma konusunda ne kadar yetenekli olduğunu gösteriyor. Araç dünyanın en büyük hız tümseğini başarılı bir şekilde geçerek resmen bir gövde gösterisi yapıp gidiyor. Otomobil üreticisinin iletmek istediği mesaj Evoque'un birçok engelin üstesinden gelebilecek kapasiteye sahip olduğunu göstermek. Bunu da ilgiyle izlenecek bir reklam filmi hazırlayarak başardığını söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15305 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, reklam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim