Anlık Bildirim

Mi Box S satışa sunuldu: İşte özellikleri ve fiyatı

Xiaomi’nin set üstü medya kutusu segmentinde önemli bir paya sahip Mi Box TV serisi genişlemeye devam ediyor. Xiaomi Mi Box S özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Standart televizyon modelleri ile pazarda önemli bir mücadele veren Çinli Xiaomi ayrıca set üstü televizyon kutuları da satıyor. Mi Box olarak adlandırılan seriye yeni bir üye daha geldi.

Xiaomi Mi Box S özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Mi Box S adını alan televizyon kutusu Mi Box 4 ile benzer özelliklere sahip. 4 adet Cortex-A53 çekirdekli bir işlemci, 2GB RAM, 8GB depolama kapasitesi, çift bant WiFi, Bluetooth 4.2, HDMI 2.0 ve USB 2.0 şeklinde aynı konfigürasyon var.

Farklı olan kısım cihazın kumandası. Tuş tasarımı biraz daha değişen kumandada Netflix, Google Assistant, Live TV ve uygulamalar için birer atanmış tuş yer alıyor. Kumanda üzerinden Google Assistant özelliğini çağırmak ve diğer akıllı cihazları kontrol etmek mümkün.

Kutuda ise Android 8.1 işletim sistemi tabanlı Android TV sürümü çalışıyor. 4K 60 fps oynatma desteği sunan cihazda Chromecast özelliği de var. Böylece mobil veya masaüstü cihazlarınızdaki içerikleri bulut üzerinden cihazda oynatabiliyorsunuz.

Xiaomi’nin televizyonlarında sunduğu zengin içerikleri de barındıran Mi Box S modeli bunları da Google Assistant ile kontrol edebiliyor. Cihaz 60$ olarak ön siparişe sunulmuş durumda.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
54237 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi box s ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim