Anlık Bildirim

Microsoft, AR ve VR gelişimini destekleyen XR derneğine katıldı

Teknoloji devi Microsoft, sanal, genişletilmiş ve karma gerçeklik teknolojilerini tanıtmak için XR derneğine katıldı. Şirket Google, Facebook, Sony ve Samsung gibi şirketlerle birlik olacak.
Microsoft, AR ve VR gelişimini destekleyen XR derneğine katıldı Tam Boyutta Gör
XR Association, Google, HTC VIVE, Facebook Oculus, Samsung ve Sony dahil olmak üzere XR endüstrisindeki başlık ve teknoloji üreticilerini temsil eden bir ticaret derneği olarak faaliyet gösteriyor. Amacı XR endüstrisinin küresel büyümesini teşvik etmek ve araştırmalarla gelişmesini desteklemek olan bu derneğe Microsoft da katıldı.

XR endüstrisinin büyümesi için çalışacak

Microsoft'un, XR derneğinin politikasını, savunuculuğunu ve devlet işleri çalışmalarını desteklemesi bekleniyor. XR Association CEO'su Elizabeth Hyman konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda: "Microsoft'u XRA'ya davet etmekten heyecan duyuyoruz. Bu, hızla gelişen XR alanında henüz geliştirilmemiş, artırılmış gerçeklik, karma gerçeklik ve gelecekteki teknolojileri kapsayan XR endüstrisinin büyümesini yansıtan önemli bir kilometre taşıdır. Microsoft'un çığır açan HoloLens başlığı, XR endüstrisinin elini güçlendirmektedir." ifadelerini kullandı.
Microsoft’u XRA’nın Yönetim Kurulu'nda 22 yıl boyunca şirketin artırılmış ve karma gerçeklik iş kollarına destek veren, oyun ve Xbox’la ilgili yasal konular üzerinde çalışan Microsoft’un Genel Danışman Yardımcısı Heidi Holman temsil edecek. Holman ise bu görevini: "XRA'nın küresel olarak XR teknolojisinin güvenli ve sorumlu bir şekilde geliştirilmesini ve benimsenmesini teşvik etme misyonunu desteklemek için sektördeki meslektaşlarımızla ortak olmaktan çok heyecanlıyız." ifadeleri ile açıkladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim