Anlık Bildirim

"Microsoft, Surface markasını Lumia markasına dönüştürüyor"

'Microsoft, Surface markasını Lumia markasına dönüştürüyor'

Microsoft'un Nokia'nın mobil cihaz bölümünü satın alması ile birlikte elinde aynı sınıfa hitap eden ancak iki farklı markaya sahip tablet modelleri mevcut hale geldi. Microsoft'un akıllı telefonlar için isim değişikliğine giderken tabletleri de unutmayacağı iddia edildi. 

Firmaya yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Nokia by Microsoft şeklinde isimlendirilecek akıllı telefonların yanında tüm tablet ürünleri Lumia markası altında toplanacak. 

Microsoft'un daha önce internete sızan yeni isimlendirme haritasında Nokia tanımlamasının 31 Aralık 2015 tarihine kadar Lumia cihazlarında, 2024 yılına kadar ise Asha cihazlarında kullanılacağı ortaya çıkmıştı. Ancak tablet konusunda herhangi bir bilgi bulunmamaktaydı.

Microsoft'un Nokia markasını bırakmamak istememesinin en büyük sebebi olarak markanın ABD dışında güçlü bir tanınırlığının olması gösteriliyor. Farklı bir marka değişikliğine giden Microsoft ürünlerini anlatmakta güçlük çekebilir. 

Ayrıca One Microsoft konsepti için çalışmalarını sürdüren Microsoft'un mobil cihazlarını birbirinden farklı isimler altında bulundurmak istemediği de belirtiliyor. Firmadan şimdilik herhangi bir resmi açıklama gelmedi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
741 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, microsoft ve lumia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim