Anlık Bildirim

Microsoft dahili parmak izi okuyuculu klavye üzerinde çalışıyor

Yazılım devi Microsoft'un yeni masaüstü Bluetooth klavyesine ait detaylar FCC belgeleri aracılığıyla gün ışığına çıktı. C3K1780 kod adlı Microsoft Modern Klavye'nin dahili parmak izi sensörü olacak.
Microsoft, yeni bir masaüstü Bluetooth klavye üzerinde çalışıyor ve gelen yeni bilgilere göre, bu yeni aksesuara "Windows Hello" aracılığıyla kimlik doğrulaması yapabilmesi için bir parmak izi sensörü entegre edilecek.
C3K1780 kod adına sahip Microsoft Modern Klavye'ye ait resmi FCC belgeleri, yazılım devinin klavyeye ekleyeceği özellikleri de ortaya çıkarmış durumda. Özellikle yeni klavyenin geçen sonbaharda Surface Studio ile birlikte çıkan Surface klavyeye benzeyebileceği ancak bazı ekstra seçenekler de sunacağı söyleniyor.
Microsoft yeni klavyeyde AA piller yerine şarj edilebilir dahili bir pile yer verecek gibi görünüyor. Ayrıca, şarj sırasında kullanılmasını mümkün kılacak USB kablolu modu da olacak.

Dahili parmak izi sensörü

Microsoft kullanıcıların Windows Hello'yu özel bir kızılötesi kameraya ihtiyaç duymadan kullanabilmesi için klavyeye bir parmak izi sensörü ekleyecek. Parmak izi sensörü muhtemelen sayısal tuş takımının yakınında uygun bir konuma yerleştirilecektir.
Ayrıca Microsoft'un yeni klavyeyi Alcantara'da bulunan üstün kaliteli malzemeleri kullanarak üreteceği söyleniyor. Ne zaman piyasaya sürüleceği ve fiyat etiketi konusunda ise henüz bilgi yok. Şirket 23 Mayıs tarihinde Şanghay'da yeni ürün ve aksesuarlarını sergileyeceği bir etkinlik düzenleyecek. Yeni klavye de önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek etkinlikte sahne alabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim