Anlık Bildirim

Microsoft, kurumlara yönelik taahhütlü Surface tablet satışlarına başlıyor

Microsoft’un tablet pazarındaki beğenilen ürün ailesi Surface, kurumsal müşterilere yönelik olarak artık daha cazip ve taahhütlü paket avantajlarıyla sunulacak.

Windows 8 RT işletim sisteminin ilk dönemlerine denk gelen Surface tablet konsepti, biraz da bu sürümün dezavantajları nedeniyle ilk nesilde büyük hayal kırıklıkları yaşadı. Sonrasında Microsoft’un hamleleri geldi ve Surface tabletler imajını biraz olsun düzeltebildi.

İkinci nesil ile birlikte çıkışa geçen Surface tablet ailesi, donanım tarafında Microsoft’un yüzünü güldürmeye devam ediyor. Firma da, başarıyı koruyabilmek adına çeşitli stratejiler geliştiriyor. Buna son örnek, taahhütlü satışlar oldu.

Surface Membership Plan adıyla başlayan yeni ödeme planında, kurumsal müşteriler 18, 24 veya 30 aylık taahhütlerde bulunarak yeni bir Surface tablet modeline sahip olabilecek. Ayrıca paket içerisinde aksesuarlar, sigorta, uzatılmış teknik servis desteği ve mağaza için teknik destek gibi avantajlar da yer alıyor. Yeni bir model piyasaya çıktığında ise ücretsiz olarak yükseltme imkanı da sunuluyor. Kampanya Surface Book, Surface Pro 4 ve Surface Pro 3 için geçerli.

Paketlere bakacak olursa 30 aylık taahhütlerde Surface Pro 3 modeli aylık 33$ ödemeye sahip. Toplamda 990$ civarına denk geliyor. Normalde Surface Pro 3 modeli 600$ civarında bir fiyat etiketine sahip.  

Intel Core i7 işlemci, 16GB RAM ve 1TB depolama kapasitesi barındıran Surface Book modeli ise 18 ay için 221$ istiyor. Toplamda 4000$ civarında bir ödeme söz konusu. Bu model de iki yıl teknik servis garantisi ile 3500$ perakende fiyatına sahipti.

Fiyat farkları oluşsa da, Microsoft’un paket içerisinde sunduğu diğer hizmetler, kurumlar için büyük önem taşıyor. Bu bakımdan görmezden gelinebilir. Taahhütlü paketleri isteyen son kullanıcılar da tercih edebilecekler. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim