Anlık Bildirim

Microsoft'dan Craig Mundie : Siri etkileyici değil ve çok geç kalmış bir proje



Apple'ın iPhone 4S lansmanında dünyaya tanıttığı Siri sesli asistan uzun süredir teknoloji gündeminin ilk sıralarını meşgul ediyor. Rakiplerinin farklı değerlendirmelerde bulunduğu Siri ile ilgili en çarpıcı yorum Microsoft'tan geldi.

Forbes ile bir röportajında Microsoft araştırma şefi Craig Mundie Siri ile ilgili bazı eleştirilerde bulundu. Kinect ile elde edilen başarıların konuşulduğu röportajda Mundie, Siri hakkında sorulan bir soru üzerine tanıtımın ardından geniş bir etki alanının olduğunu gördüğünü ve insanların kendinden geçmiş şekilde etkilendiğini farkettiğini belirtti. 

Ancak Mundie Microsoft'un Windows Phone ile başlangıçtan bu yana sunduğu özelliklerle karşılaştırdığında teknolojinin kendisini etkilemediğini belirtiyor. Çünkü 1 yıl önce Microsoft bu fikri zaten uygulamaya koymuştu.

Mundie'ye göre Siri iOS platformunun önemli bir parçası olacak. Bununla birlikte Siri, Apple'ın yeni bir şey vaad etmeyen iPhone 4S'in yaşattığı hayakırıklığını gidermek için kullandığı bir argüman olarak kalacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5675 kez okundu.
32 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, Apple ve
2 etiket daha siri microsoft
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim