Anlık Bildirim

Microsoft'tan Chromebook'lara karşı 189 dolarlık dizüstü bilgisayar hamlesi

Eğitim sektöründeki satışları Chromebook'lara kaptırmak istemeyen Microsoft, Lenovo ve JP gibi donanım ortaklarıyla birlikte çıkardığı uygun fiyatlı Windows 10 dizüstü bilgisayarları duyurdu.
Microsoft, donanım ortaklarıyla birlikte geliştirdiği, Google'ın Chromebook'larıyla rekabet edebilecek uygun fiyatlı Windows 10 dizüstü bilgisayarları duyurdu. Yeni Windows 10 Notebook'lar tıpkı Google'ın Chromebook'ları gibi eğitim sektörünü hedef alıyor. Intel Apollo Lake Celeron işlemcisi olan Lenovo 100E modeli 189 dolar gibi bir fiyat etiketi taşırken, stylus kalem desteğine sahip 2'si 1 arada formundaki Lenovo 300e, 279 dolara satın alınabilecek.
Şirket Lenovo haricinde JP adlı Portekizli iş ortağının da iki adet ucuz dizüstü bilgisayar çıkardığını duyurdu. Bunlardan biri olan Windows Hello özellikli Classmate Leap T303'ün fiyatı 199 olarak belirlenmiş. 2'si 1 arada Trigono V401 ise 299 dolar gibi bir fiyatla tüketicilere sunuluyor.

Yazılım devi eğitim sektöründeki satışlarını arttırmak istiyor

Microsoft ayrıca eğitim içeriğini artırmak için BBC, LEGO, NASA, PBS ve Pearson ile ortaklık kurdu. Öğrenciler ve öğretmenlerin kullanması için tasarlanan dizüstü bilgisayarlar, müfredatta yardımcı olacak karma gerçeklik ve videoları da destekleyecek. Microsoft bu hamleyle eğitim sektöründeki satışlarını arttırmayı hedeflerken, okulların Google Chromebook'a yönelmesinin önünü kesmeyi planlıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim