Anlık Bildirim

Microsoft'tan kurumlara yönelik analiz aracı Power BI

Mobil platformlar için sürekli yeni uygulamalar geliştiren ve kullanıma sunan Microsoft, bu kez de kurumlara yönelik olarak geliştirdiği bulut tabanlı veri analiz aracı Power BI ile yeniden karşımızda. 

Bir süredir kullanımda olan uygulama masaüstü ve mobil sürümleri ile kullanıcıların işletmelerine ait verilerini analiz etmesini ve istatistik olarak inceleyebilmesini sağlıyor. Uygulama Salesforce, Google Analytics, Dynamics gibi pek çok analiz aracına destek sunuyor ve hesaplarınızı aktararak hızlı bir şekilde verilerinizi buradan takip edebiliyorsunuz. 

Kullanıcılar verilerini excel dosyası olarak alabiliyor veya verileri akış şeklinde uygulamaya yansıtabiliyor. Verilerdeki değişimler anlık olarak kullanıcılara bildirim şeklinde ulaştırılabiliyor. 

Uygulama ücretsiz olarak sunuluyor ve bu sürümde kullanıcı başına 1GB veri limiti mevcut. Ayrıca günlük olarak bildirimler ve saatte 10 bin satıra kadar veri akış desteği de var. Aylık 10$ karşılığında ise kullanıcı başına 10GB veri limiti, saatlik bildirimler, saatte 1 milyon satır veri akış desteği sunuluyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim