Anlık Bildirim

Neverware'dan eski laptoplara ChromeOS dopingi

Evinizde atıl bir şekilde duran eski, yavaş bir dizüstü bilgisayarınız mı var? Eğer onu tekrar kullanılabilir bir hale getirmek istiyorsanız bu yazımız tam size göre...
Güncel olarak kullandığımız dizüstü bilgisayarlarımız yaşadığımız ve çevrede gözlemlediğimiz üzere bilinçsiz kullanım ve donanım yetersizliği sonucunda yavaşlamaya başlıyor ve bir müddet sonra açılmaları bile kişileri bezdirecek derecede uzun sürelere çıkıyor. İşte böyle durumlarda çoğunlukla akla ilk olarak yeni dizüstü satın alma çözümü geliyor ve kullanım dışında kalan eski bilgisayar evin bir köşesinde öylece yatıyor. Peki bu durumu önlemek ve eski bilgisayarı tekrar işe yarar hale getirmek için neler yapılabilir?
Neverware firmasının geliştirdiği yeni bir yazılım sayesinde eskiyen bilgisayarlara Google'ın oldukça hafif olan ChromeOS işletim sistemini yükleyerek onları tekrar işler hale getirmek mümkün. Cloud Ready adını taşıyan yazılımla beraber bilgisayara Windows'un yanında ikinci bir işletim sistemi olarak yüklenen ChromeOS ile webde gezinme, YouTube'dan video izleme ve Word döküman görüntüleme gibi basit işlemleri hızlı bir şekilde yapabilmek mümkün.
Bilgisayarınızda çift işletim sistemi özelliğini kullanabilmek için UEFI modunun arandığı yazılım Windows 7 ve üzeri bütün sistemlere destek veriyor. Eski bilgisayarlar için güzel bir doping etkisi yaratan Cloud Ready yazılımını buradan indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7294 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
chromeOS, dizüstü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim