Anlık Bildirim

Nevolution ile Android cihazınızın bildirim deneyimini geliştirin

Android cihazınızın mevcut bildirim sisteminden sıkıldıysanız ücretsiz bir uygulamayla bunu değiştirebilirsiniz. Nevolution isimli uygulama cihazınızın bildirim sistemini yenileyebiliyor.
Android cihazınızın varsayılan bildirim sisteminden memnun değilseniz bunun Android N ile birlikte daha da geliştirilmesini bekleyebilir ya da şimdi hemen Nevolution yüklemeyi deneyebilirsiniz. Şu anda beta olarak kullanıma sunulan uygulama mevcut bildirim sistemini geliştirerek daha fonksiyonel hale getiriyor.
Uygulama, ekranda görünen bildirimlerin sırasını değiştirebiliyor ve hatta aynı tür bildirimleri tek başlık altında toplayarak daha az yer kaplamasını sağlıyor. Ayrıca isterseniz Heads-up bildirimlerini de kapatabiliyorsunuz. Kullanıcılar ayrıca WhatsApp ve WeChat gibi sohbet uygulamaları için bildirimleri özelleştirebiliyorlar. Bunların yanı sıra kullanılabilir ekran alanına adapte olabilen kullanışlı bir Elastik Liste modu da var.
Nevolution kesinlikle Android'deki bildirim deneyimi geliştiriyor ancak Google'ın  işlevsellik ve kullanıcı arabirimini kapsayacak şekilde Android N bildirim sistemi için bazı büyük değişiklikler yaptığını hatırlatalım. Bu nedenle yeni nesil işletim sistemi yayınlanana kadar Nevolution sadece geçici bir çözüm olabilir. Uygulamanın nasıl çalıştığını gösteren videoyu aşağı kısımdan izleyebilirsiniz.
Nevolution şu anda ücretsiz olarak Google Play Store üzerinden indirilebilir durumda. Beklenmedik hatalarla karşılaşmamanız için uygulamanın Android 4.3 ve daha yüksek sürümlerde çalıştığını da ekleyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim