Anlık Bildirim

Nokia Lumia 920'nin iç dünyasına bakıyoruz

Nokia'nın yeni nesil akıllı telefonu Lumia 920, sahip olduğu teknolojiler, donanım ve tasarım özellikleriyle kendi segmentinde yankı uyandıran ve çok satanlar listesine girmeyi başaran telefonlardan biri oldu. Farklı renk seçenekleri ile her kesimden kullanıcının dikkatini çeken Lumia 920, 4.5-inç büyüklüğünde PureMotionHD teknolojili ekrana sahip. Akıllı telefon dünyasının en büyük ekranlı telefonu olmasa da 185 gramlık ağırlığı ile modern teknolojinin bizlere sunmuş olduğu en ağır akıllı telefonlardan biri konumunda olduğunu da belirtmek gerek.
Özellikle PureView HD kamerası ve kablosuz sarj gibi donanımlarından ötürü kalın olduğu ifade edilen Nokia Lumia 920 için, cihazın iç tasarımını gösteren yeni bir video yayınlandı. Aslına bakılırsa ilk kez Eylül ayındaki basına özel Lumia 920 etkinliğnde gösterilen bu video, Nokia tarafından resmi olarak yayınlanmış durumda. Qi Kablosuz Şarj Teknolojisi ile uyumlu olan yeni telefon, polikarbon gövdesi ile aynı zamanda mukavemeti yüksek bir kararlılık hissiyatına zemin hazırlıyor.  Yayınlanan video ile birlikte cihaz içerisindeki bileşenlerin yerleşimini daha iyi ve net bir şekilde görebiliyoruz.
Haberimizde bir de bonus bulunuyor. Nokia geçtiğimiz günlerde Londra'da binlerce kişinin katıldığı, Lumia 920 temalı özel bir etkinlik yaptı. Bu etkinlikte, müzik dünyasının son dönemdeki en popüler isimlerinden Deadmau5 rumuzlu profesyonel Dj de yer aldı ve sahne performansı ile  gelen kalabılığı heyecanlandırmayı başardı. Haberimizin sonunda ayrıca Deadmau5 konserinde  kaydedilen yaklaşık 30 dakikalık videoyuv da bulabilirsiniz.
 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2278 kez okundu.
17 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lumia, nokia lumia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim