Anlık Bildirim

Nokia mevcut telefonları için Symbian Belle güncellemesini 2012 başında sunacak

MeeGo işletim sistemini kullanan N9 modelini önümüzdeki günlerde ülkemizde piyasaya sürmesi beklenen Nokia, güncel Symbian modelleri için yazılım güncelleştirme çalışmalarını sürdürüyor. Gelen bilgilere göre Nokia, 500, C6-01, C7, E7, N8, Oro, ve X7 modellerinden oluşan güncel Symbian ailesine, işletim sisteminin Belle isimli son sürümünü 2012 başında sunmuş olacak.
Şu an için en güncel Symbian güncellemesi olan Belle ile birlikte telefonlar, kilit ekranı bildirimleri, yeni bir görev çubuğu, daha görsel çoklu uygulama yeteneği ve daha yetenekli widget desteği kazanıyorlar. Aynı zamanda NFC özelliğine sahip olan telefonlar, Belle güncellemesi ile veri yollama ve tag okuma için daha fazla doğrudan yazılım entegrasyonuna sahip oluyorlar. 
Belle, Nokia'nın Symbian işletim sistemi için çıkardığı son güncelleme olmayacak ancak görünüşe bakılırsa Windows Phone tabanlı telefonlar öncesi yaygın kullanımdaki Symbian sürümü olarak kalacak gibi. Windows Phone üzerine yoğunlaşan Nokia'nın, Symbian cephesinde üst seviye telefon lansmanlarına devam etmesi beklenirken, özellikle N8'in yerine konumlandırılacağı düşünülen iddialı bir telefon hazırlığında olduğu sık sık dile getiriliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
75250 kez okundu.
11 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, symbian ve
3 etiket daha nokia güncelleme yeni model
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim