Anlık Bildirim

Nvidia yeni GeForce sürücülerini Windows sürümleri için indirmeye sundu

DirectX 12 standardının geliştirilmesinde Microsoft ile dirsek teması halinde olan Nvidia, bunun meyvelerini almaya başladı ve yeni GeForce sürücülerinde önemli bir aşama kaydetti. 

Firmanın Windows 10 için indirmeye sunduğu GeForce 352.84 yapı numaralı Game Ready sürücüleri WHQL sertifikası aldı. Microsoft'un Windows donanım uyumu gereksinimlerini karşıladığını ifade eden WHQL sertifikası Windows 10 GeForce sürücüleri için de bir ilke imza atıyor. 

Yeni sürücüler WDDM 2.0 özellikleri ile tam uyum sunuyor ve tüm Kepler ile Maxwell mimarili GeForce kartlarına DirectX 12 destek getiriyor. Böylece Windows 10 ve DirectX 12 sürümlerinin nihai çıkışı ile birlikte Nvidia grafik kartları da değişime hazır olacak. 

Bunun yanında Nividia, Windows Vista, 7,8 ve 8.1 sürümleri için de WHQL onaylı ve 352.84 yapı numaralı Game Ready sürücüsünü de indirmeye sundu. GeForce SLI teknolojisine ve tek tuşla optimizasyon imkanı tanıyan GeForce Experience sistemine destek sunan güncelleme ile mümkün olan en iyi performans ve görüntü kalitesi sunulacak. 

AMD tarafında ise Project Cars için sürücülerin ne zaman yayımlanacağı kullanıcıların merak konusu oldu. Firmanın başkan yardımcılarından Roy Taylor, Twitter üzerinden oyun için sürücülerin gelecek hafta yayımlanacağını açıkladı. 




Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5242 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim