Anlık Bildirim

Nyamyam'ın macera oyunu Tengami'yi denedik

Nyamyam'ın macera oyunu Tengami'yi denedik
Nyamyam'ın yaklaşık üç yıldır üzerinde çalıştığı Tengami, nihayet Appstore'daki yerini aldı. Biz de farklı bir deneyim vaadiyle karşımıza çıkan bu macera oyununu sizler için denedik.

Japon kağıt katlama sanatından esinlenilerek geliştirilen Tengami, bizleri kağıttan bir oyun dünyasına davet ediyor. Hayalleri sonbahar yaprakları gibi teker teker yitip giden bir karakterin macerasına ortak olduğumuz yapımda; hayalleri yeniden bir araya getirmek için yeni yerler keşfedecek ve bulmacaların gizemini çözmeye çalışacağız.
Tengami'nin yoğun bir hikaye anlatısı bulunmuyor. Ancak, oyunun etkileyici görsel sunumu sadece birkaç kelimenin bile kimi zaman pek çok şey ifade edebileceğini ortaya koyuyor. Olaylara farklı açılardan bakmamızı sağlayan bulmacalar ise, David Wise tarafından bestelenen eşsiz müzikler eşliğinde sunuluyor. Tıklama ve kaydırma gibi hareketlerden oluşan kontrol şeması Tengami'yi rahatlıkla kontrol etmemizi sağlıyor.
Yıl içerisinde Wii U, Mac ve PC için de yayımlanması planlanan yapım; iOS 7 veya üzeri yazılıma sahip iPhone 4, iPad 2, beşinci nesil iPod Touch ve üzeri cihazlarda çalışıyor. Türkçe dil desteğiyle birlikte gelen Tengami'ye aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim