Anlık Bildirim

Pixel Boat Rush'ı denedik

Pixel Boat Rush'ı denedik
Xperimentalz Games tarafından geliştirilen Pixel Boat Rush adlı oyun, Appstore'daki yerini aldı. Biz de bu oyunu sizler için denedik.

Piksellerden oluşan iki boyutlu bir dünyada geçen Pixel Boat Rush'da ufak bir tekne alarak yarışlara katılıyoruz. Soldan sağa doğru ilerleyen yarışlarda başarılı olmak için bir yandan azgın dalgalara bir yandan da diğer yarışçıların ateş güçlerine karşı koyuyoruz.

Yarışlardan elde ettiğimiz puanlar ve paralar sayesinde, tekneyi güçlendirebiliyor ya da 50 farklı yarış teknesinden birinin kilidini açabiliyoruz. 7 farklı tipte hazırlanmış 100 etkinliğin bulunduğu oyunda Career ve Arcade olmak üzere iki farklı oyun moduyla karşılaşıyoruz.

Career modunda önceden planlanmış yarışlara katılarak tekne adımızı duyuruyor ve Time Trial kısmını ziyaret ederek en iyi zamanlamaya imza atmaya çalışabiliyoruz. Arcade'de ise, yarışların nerede ve nasıl olacağına karar vererek mücadeleye ortak oluyoruz.

Retro tarzıyla çoğu oyuncuya hitap etmeyen Pixel Boat Rush, piksellerden hoşlanan mobil oyuncular için tatmin edici bir görsel deneyim sunuyor. Görsellikle uyumlu zengin müzik listesiyle de başarılı bir duruş sergileyen oyun, basit kontrol şeması sayesinde rahatlıkla kontrol edilebiliyor.

İlk bakışta Tiny Wings'i andıran, ancak bir süre sonra kendi çizgisinde ilerlediğini hissettiren Pixel Boat Rush'ı basit ama eğlenceli bir oyun arayan iOS kullanıcılarına öneriyoruz. iOS 5.1 ve üzeri yazılıma sahip iPhone 4, iPad 2, 4. nesil iPod Touch ve üzeri cihazlarda çalışan Pixel Boat Rush'a aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz. Android sürümü yolda olan oyunun iOS kullanıcılarına iCloud ve Game Center destekleri sunduğunu da belirtelim. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim