Anlık Bildirim

PlayStation Vue, iOS için Chromecast desteği kazandı

Geçtiğim yıl içerisinde bulut tabanlı TV servisi PlayStation Vue'yı duyuran Sony, uzun zaman önce verdiği sözü tuttu ve servise Chromecast desteğini getirdi. Ancak şimdilik sadece iOS için.
Sony'nin PlayStation 3 / PlayStation 4 ile Amazon Fire TV, Fire TV, iPhone ve iPad sahipleri tarafından kullanılabilen bulut tabanlı televizyon servisi PlayStation Vue, beklenen Chromecast desteğini sonunda aldı.
Chromecast desteği için iOS uygulaması güncellenen PlayStation Vue, bu sayede kişilerin iPhone ile iPad temelinde Google'ın 35$'lık Chromecast donanımını kullanarak televizyonlara görüntü aktarmasına imkan tanıyor ve ses açma kapatma ya da durdurma başlatma işlemleriyse mobil cihazlar üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Şimdilik sadece iOS'a verilen desteğin Android tarafındaki geleceği hakkındaysa şimdili bir bilgi bulunmuyor.
CBS, Discovery, Fox, NBC Universal, Scripps Networks Interactive ve Viacom gibi şirketlerin desteğiyle Amerika'daki kullanıcıların 85'den fazla kanalı internet üzerinden izleyebildiği PlayStation Vue, aylık 50$'dan başlayan ödemeli paketlerle elde edilebiliyor ve ülkemize gelip gelmeyeceği halen bilinmiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim