Anlık Bildirim

'Project 83113' Appstore'da kısa bir süreliğine ücretsiz olarak yayında


NCsoft tarafından satışa sunulan 'Project 83113' indirime giderek kısa bir süreliğine ücretsiz olarak mobil oyun severlerin beğenisine sunuldu.

Robotlar tarafından köleleştirilen bir ırkın özgürlüğü için savaş verdiğimiz oyunda Pembe renkte, 4 kollu bir yaratığı kontrol ediyoruz. Kaliteli grafiklere, başarılı animasyonlara ve etkileyici seslere sahip olan oyun sezgisel çalışan farklı kontrol sistemi ile dikkat çekiyor. Bu tarz yetenek gerektiren oyunlara sezgisel kontrol sistemini başarılı bir şekilde adapte etmek zor olsa da Project 83113’te bu zorluk aşılmış durumda. Her ne kadar oyunun aksiyon dolu sahnelerine uyum sağlayan bir kontrol sistemi sunuluyor olsa da alternatif bir kontrol sistemi bulunmuyor. Oyunda aksiyon dolu sahneler eğlenceli bir oyun deneyimi sunuyor fakat robotların tepkilerindeki basitlik bazen sıkıcı hale gelebiliyor. ‘Game Center’ desteğini oyunculara sunan Project 83113’te çeşitli geliştirmeler, ekipmanlar, silahlar ve oyun içi paralı satışlara da yer veriliyor.

Hikayesi, aksiyon dolu sahneleri ve farklı kontrol yapısı ile eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak olan Project 83113’e kısa bir süreliğine ücretsiz olarak Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim