Anlık Bildirim

Rage of the Gladiator, ücretsiz olarak Google Play'deki yerini aldı

Rage of the Gladiator, ücretsiz olarak Google Play'deki yerini aldı
Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz yılın kasım ayı içerisinde iOS platformuna çıkışını gerçekleştirerek mobil platformlara ilk adımını atan nintendo kökenli Rage of the Gladiator, nihayet Android platformu için de yayınlandı.

Mobil oyunculara mistik yaratıklarla dolu bir arenanın ortasına bırakan yapım, FPS kamera açısına sahip bir kılıç sallama oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yapım, ilk bakışta her ne kadar Infinity Blade veya Blood & Glory benzeri bir oyun gibi görünse de, kaliteli oyun dinamikleri ve mizahi yönüyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Üst düzey bir görsellik sunan yapım, basit vir kontrol yapısı sunarken, karakter özelleştirmeleri ve yükseltmeler ile RPG unsurlarını da oyuncuların beğenisine sunuyor. Yapım müzikler, ses efektleri ve seslendirmeleriyle oldukça başarılı bir grafik çiziyor.

2.3.3 veya üzeri Android sürümlerinde çalışan oyun her ne kadar ücretsiz olarak sunuluyor olsa da Free to Play unsurları da oyuna dahil edilmiş durumda. Ayrıca, Rage of the Gladiator'ü Android cihazınızda oynamak için aktif internet bağlantısına sahip olmanız gerektiğini de belirtelim.

Kılıç sallama oyunlarından hoşlanan mobil oyuncuların kesinlikle denemesi gereken bir yapım olan Rage of the Gladiator'e Google Play üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1220 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve Android
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim