Anlık Bildirim

WhatsApp, geçiş anahtarı isimli yeni özelliğiyle güvenliği artırıyor

Meta'ya ait mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcı güvenliğini iyileştirmek için yeni bir özellik test ediyor. İşte passkey isimli yeni özelliğin detayları: 
WhatsApp, passkey isimli yeni özelliğiyle güvenliği artırıyor Tam Boyutta Gör
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikleri test etmeye devam ediyor. Güvenlik konusundan yakınan kullanıcıları sevindirecek yeni bir özellik ise beta sürümünde test edildiği ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde hesabınızı korumanın geleneksel bir parola ve iki faktörlü kimlik doğrulama gibi yollara bir yenisi daha ekleniyor.

WhatsApp, passkey ile yeni bir güvenlik katmanı test ediyor

Android için WhatsApp'ın en son beta sürümünde gizli bir geçiş anahtarı kurulum menüsü WABetaInfo tarafından hazırlanan bir rapor sayesinde ortaya çıktı. Aşağıdaki ekran görüntüsünden de görüldüğü gibi geçiş anahtarı özelliği (passkey), kullanıcılara güvenli bir şekilde oturum açmanın basit bir yolunu sağlayacaktır. 

WhatsApp, passkey isimli yeni özelliğiyle güvenliği artırıyor Tam Boyutta Gör
Geçiş anahtarı, kimliğinizi doğrulamak için kullanılan kısa bir sayı veya karakter dizisidir ve yalnızca onaylı cihazların kimliğinin doğrulanabilmesini sağlamak için bir tür güvenlik kodu görevi görür. Henüz test aşamasında olan özellik ile geçiş anahtarlarının Google Şifre Yöneticinizde güvenli bir şekilde saklanması, yetkisiz erişime karşı güçlü koruma sağlarken kolay erişim sağlayacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim