Anlık Bildirim

Ravenous Games'in yeni mobil oyunu: Devious Dungeon

Ravenous Games'in yeni mobil oyunu: Devious Dungeon
Random Heroes ve League of Evil gibi yapımların yaratıcısı Ravenous Games, iOS platformu için "Devious Dungeon" adlı yeni bir oyun yayımladı.

Geliştiricinin diğer oyunları gibi piksellerden oluşan bir oyun dünyasına sahip olan Devious Dungeon'da tehlikelerle dolu zindanlara yolculuk ediyoruz. Bu yolculukta görevlerimizi yerine getirerek kötülüğü yenmeye çalışıyoruz.

Devious Dungeon, görsel anlamda pek bir şey vaat etmese de ortaçağ atmosferini başarılı bir şekilde yansıtan sesleriyle bizleri havaya sokmayı başarıyor. Sanal butonlardan oluşan bir kontrol şemasına sahip olan yapım, kısa bir alışma sürecinin ardından rahatlıkla kontrol edilebiliyor.

Eğlencenin odak noktasında olduğu yapımda 5 farklı dünya, rastgele oluşturulan bölümler ve fazla detaylı olmayan bir RPG sistemi bizleri bekliyor. Oyunda Game Center Başarılar ve iCloud kayıt desteğinin olduğunu da belirtelim. 

iOS 5 ve üzeri yazılıma sahip tüm cihazlarda çalışabilen Devious Dungeon'a aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim