Anlık Bildirim

Repix – Remix & Paint Photos’u denedik

Repix – Remix & Paint Photos’u denedik
Sumoing tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz günlerde iOS platformu için yayınlanan fotoğraf düzenleme uygulaması Repix – Remix & Paint Photos'u donanimhaber.com ailesi adına denedik.

Halihazırda ücretsiz olarak sunulan Repix, sahip olduğu fırçalar ve düzenleme seçenekleriyle basit filtrelerden sıkılan mobil kullanıcılara eğlenceli çözümler sunmasıyla dikkat çekiyor. Fotoğraf galerisindeki veya o an cihazınızın kamerasıyla çektiğiniz fotoğrafları düzenlemenizi imkan veren uygulama, bunları; Facebook, Twitter, Tumblr ve e-posta yoluyla arkadaşlarınızla paylaşmanıza da imkan veriyor. 

Basit bir arayüze sahip olan Repix, uygulama içerisindeki menülere sol üst köşedeki menü düğmesinden erişilebilen menü tepsisiyle sağlarken düzenleme seçeneklerine ve fırçalara ana ekranda yer veriyor. Toplamda 11 farklı fırçanın bulunduğu uygulama, bu fırçaları yeterli bulmayan kullanıcılar için de ekstra fırçalar sunuyor. Uygulamanın "Store" menüsü altından erişilebilen bu ekstra fırçalar, dört farklı paket içerisinde sunulurken; dört paketin üçü dörder, kalan son paket ise tüm ekstra fırçaları içeriyor. Satın alınmadan önce örnek resimler üzerinde deneyebileceğiniz bu fırçaların tümünü içeren paket 4.99$'dan(8.99 TL) diğer paketlerin her birinin ise, 1.99$'dan(3.59 TL) satışa sunulduğunu da belirtelim.

Birbirinden farklı efektler verebilen fırçaların yanı sıra; kırpma, parlaklık ayarı ve kontrast ayarı gibi basit düzenleme menüsüne de sahip olan uygulama bu konuda fırçalar kadar başarılı olmasa da, temel ihtiyaçları karşılıyor.

Kullanışlı arayüzü, ücretsiz olarak sunulan 11 fırçası ve sosyal ağ entegrasyonları ile farklı bir alternatif arayan iOS kullanıcılarının denemesini önerdiğimiz Repix – Remix & Paint Photos'a Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim