Anlık Bildirim

Resmi Bilgi: LG V20, Android 7.0 ile birlikte Eylül ayında geliyor

G5 ile hedeflerini tutturamayan LG'nin yeni ümidi V20 olacak. Şirketin büyük umutlarla geliştirdiği V20'nin ne zaman çıkacağı ve hangi konularda iddialı olacağına ilişkin ilk resmi açıklama geldi.
Yarın gerçekleştirilecek Samsung Galaxy Note 7 lansmanı öncesinde belki de dikkatleri dağıtmak isteyen LG, yeni amiral gemi akıllı telefon modeli için resmi açıklamayı yaptı. LG Mobile CEO'su tarafından bizzat açıklanan bilgiye göre V20, Eylül ayında lanse edilecek. Yani beklentileri Almanya'daki IFA 2016 Fuarı üzerine şekillendirebiliriz artık.
LG V20'nin özellikleri hakkında net bir bilgi olmasa da, Android 7.0 ile geleceği de kesinlik kazanmış oldu. LG CEO'suna göre çıktığı dönemde görüntüleme ve 32-bit ses deneyiminde çıtayı oldukça yukarı taşıyan V10'un devam modeli, özellikle çoklu ortam odaklı özellikleriyle sınıfındaki rakiplerine göre çok daha fazlasını sunacak.
Yeni telefon muhtemelen Qualcomm'un Snapdragn 821 işlemcisinden güç alacak ve 4/6GB RAM ile gelecek. V10'un en büyük sorunu olan batarya performansının geliştirilmiş olmasını umduğumuz telefon, kamera konusunda da çeşitli yenilikler sunacak. Note 7 ve yeni iPhone ile rekabetin artacağı pazarda LG V20 beklenmedik bir başarıya imza atar mı dersiniz ?
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11714 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, v10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim