Anlık Bildirim

Rymdkapsel'i denedik

Rymdkapsel'i denedik
Rymdkapsel, geçtiğimiz günlerde Appstore ve Google Play'deki yerini aldı. Biz de minimalist bir çizgiye sahip olan bu strateji oyununu donanimhaber.com ailesi adına denedik.

Bir uzay istasyonunun komutasını ele aldığımız Rymdkapsel'deki amacımız bu istasyonu olabildiğince genişletmek ve ayakta tutmak. Bu amaç oldukça basit gibi görünse de uzay istasyonundaki birimlerin sayısı artması ve istasyona yapılan saldırıların yoğunlaşmasıyla birlikte amaç zorlayıcı bir hal alıyor. İstasyonun ne kadar ayakta kalacağı sorusunun yanıtı ise, birimler arasındaki dengeyi ne kadar iyi kurabileceğinize bağlı.

Bağımsız bir geliştiricinin elinden çıkan Rymdkapsel, harika grafiklere sahip olan milyon dolarlık bir yapım değil. Ancak, geliştirici Rymdkapsel'in dünyasını geometrik şekiller üzerine kurarak her şeyi basite indirgemiş ve özgün bir görsellik sunmayı başarmış.

Kafa dinlemenize yardımcı olacak hafif tonda bir tema müziğine sahip olan Rymdkapsel, ses efektleriyle de müziklerdeki başarısını yineliyor. Bu arada Rymdkapsel'in tema müziğini ayrıca satın alabileceğinizi de belirtelim. Yapımın sınıfta kaldığı tek nokta ise, müzik çeşitliliğinin sağlanamaması oluyor. Rymdkapsel'in kontrolleri ise; tıkla, kaydır, sayfa yakınlaştır ve sayfa uzaklaştır gibi basit dokunmatik ekran hareketlerinden oluşuyor.

Strateji türünden hoşlanan mobil oyunculara önerebileceğimiz Rymdkapsel, farklı bir deneyim sunmak için sizleri bekliyor. Rymdkapsel'e aşağıdaki market bağlantılarından ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1445 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, uygulama haber ve Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim