Anlık Bildirim

Sadece 8 tuşla tam klavye deneyimi!

Taşınabilir klavye deneyimi, bu küçük manyetik klavye sayesinde yeni bir anlam kazanmış. TextBlade sadece 8 tuş ile tam bir klavye deneyimini sunmayı hedefliyor!
Sadece 8 tuşla tam klavye deneyimi!
Akıllı telefon ve tabletlerin ufak dokunmatik klavyeleri hala bazıları için kabus anlamına gelebiliyor. Küçük olabiliyorlar, dokunmatikleri hassas olmayabiliyor ya da yanlış algılayabiliyorlar… İşte bu küçük klavye, tam da bu sıkıntıları çözmek için tasarlanmış. 
Bir iPhone’un üçte biri boyutundaki TextBlade, 3 parçadan oluşuyor. Bu üç parça birbirlerine manyetik olarak bağlanarak sade bir klavye görünümü alıyor. TextBlade’e yakından baktığınızda aslında 8 büyük parça görüyorsunuz. Bu her parça, klavyenin diğer harflerini içerisinde barındırıyor. TextBlade’in yaratıcısı WayTools, bu özelliği “MultiTouch Key technology” (Çoklu dokunmatik tuş teknolojisi) olarak patentlemiş. 
 
Sadece 8 tuşla tam klavye deneyimi!
Space tuşu geniş bir yer kaplamanın yanısıra içerisinde ince şarj edilebilir bir pil barındırıyor. WayTool’un açıklamasına göre bu küçük klavye tam şarjla yaklaşık 1 aylık kullanım süresi sunabiliyor. Elbette, bu süre kullanım şartlarına göre değişkenlik gösterebiliyor. 
Diğer cihazlara Bluetooth teknolojisiyle bağlanabilen bu küçük klavye; hem Android hem de iOS cihazlarla uyumlu olarak çalışabiliyor. TextBlade’in Amerika satış fiyatı 99 dolar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim