Anlık Bildirim

Samsung, Android 2.3 işletim sistemli Galaxy Mini II modelini duyurdu

Samsung, akıllı cep telefonu portföyünü güncellemeye Galaxy Mini II modeliyle devam ediyor. Galaxy Mini II'nin bugün resmiyet kazanan Galaxy Ace II'ye kıyasla daha alt segmentte konumlandırıldığını söylemek mümkün.
Mart ayından itibaren 199 Euro fiyat etiketiyle raflardaki yerini alması beklenen Galaxy Mini II, 109.4 mm uzunluğunda, 58.6 mm genişliğinde, 11.6 mm kalınlığında ve 105.3 gram ağırlığında dizayn edilmiş. 800 MHz frekansında çalışan tek çekirdekli işlemci, 512 MB RAM ve Android 2.3 ''Gingerbread'' işletim sistemi üçlüsüne ev sahipliği yapan akıllı telefonda 3.27-inç boyutunda ve 320 x 480 piksel (HVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile 4 GB kadar dahili flash bellek bulunuyor. Kapasite, microSD kartlarla yükseltilebiliyor.
Günümüzde standart hale gelen Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, A-GPS, NFC (Opsiyonel) özelliklerine sahip olan akıllı telefonda, 3 megapiksel çözünürlüğünde kamera mevcut. Kamera, VGA video kaydı yapabiliyor. Son olarak Galaxy Mini II'de yakınlık sensörü, ivme sensörü, 3.5 mm kulaklık girişi, RDS'li FM radyo ve 1300 mAh'lik bataryanın yer aldığını belirtelim. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9323 kez okundu.
19 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim