Anlık Bildirim

Samsung GT-I9260 Galaxy Premier gün yüzüne çıktı

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un GT-I9260 Galaxy Premier modeline ait olduğu belirtilen yeni fotoğraflar, bu sefer Tayvan'ın Ulusal İletişim Komisyonu'ndan (NCC) geldi. Böylece bir süredir mobil dünyanın gündeminde oturan Galaxy Premier'ı hep beraber daha detaylı şekilde görme şansına eriştik.
Daha önce pek çok kişinin tahmin yürüttüğü gibi Galaxy Premier, firmanın üst düzey modeli Galaxy S III'ü anımsatan tasarım çizgilerini taşıyor. Paylaşılan fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla ön yüzünde parlak plastiğin, arka yüzünde ise mat plastiğin kullanıldığı akıllı telefona krom çerçeve eşlik ediyor.
Ulusal İletişim Komisyonu, Galaxy Premier'in sahip olduğu teknik özellikler hususunda herhangi bir bilgi vermemiş. Öte yandan internette dolaşan söylentilere göre Galaxy Premier, 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli (ARM Cortex-A9) Texas Instruments OMAP 4470 platformu, PowerVR SGX 544 grafik birimi, Android 4.1 ''Jelly Bean'' mobil işletim sistemi, 4.65-inç boyutunda Super AMOLED dokunmatik ekran, 8 megapiksel çözünürlüğünde - LED flaşlı kamera, 2 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera ve 1650 mAh'lik batarya gibi özellikleri beraberinde getirebilir. Samsung'un resmi tanıtım gününü merakla bekliyoruz.

Samsung GT-I9260 Galaxy Premier gün yüzüne çıktı
Samsung GT-I9260 Galaxy Premier gün yüzüne çıktı
Samsung GT-I9260 Galaxy Premier gün yüzüne çıktı
Samsung GT-I9260 Galaxy Premier gün yüzüne çıktı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5742 kez okundu.
19 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim