Anlık Bildirim

Samsung Galax S8′in fiyatı ve renk seçenekleri sızdırıldı

Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S8 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Buna göre cihazın fiyatı ve renk seçenekleri ortaya çıktı.
Güney Koreli üreticinin Galaxy Note 7'de yaşadığı hayal kırıklığının ardından büyük beklentilerle piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni amiral gemisi Galaxy S8'in tanıtılmasına çok kısa bir süre kaldı. Bugüne kadar hakkında birçok fotoğraf ve videonun yayınlandığı akıllı telefonun nihayet fiyatı ve renk seçenekleri de belli oldu.

Ünlü teknoloji yazarı ve birçok popüler sızıntının da sahibi olan Roland Quandt, Twitter'dan cihazın Avrupa fiyatlarını paylaştı. Buna göre 5.7 inç ekrana sahip olacak Galaxy S8 modeli 799 avrodan (845 dolar), 6.2 inç ekranla gelecek Galaxy S8+ ise 899 avrodan (950 dolar) satışa çıkacak. Siyah, gümüş ve menekşe olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunan amiral gemisinin bu ay sonunda (28 - 29 Mart) Londra’da düzenlenecek etkinlikte görücüye çıkarılması bekleniyor.

Açıklanan fiyatların Avrupa'ya özgü olduğu söyleyen Quandt, bölgelere göre değişiklik göstereceğinin altını çiziyor. Ülkemizdeki vergi uygulamaları ve döviz kurundaki hareketlilik göz önüne alındığında Galaxy S8'in çok daha yüksek fiyattan satışa sunulacağı aşikar. Bakalım Samsung yeni akıllı telefonlarıyla tüketicilerin beklentilerini karşılayabilecek mi…
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9797 kez okundu.
51 kişi, toplam 51 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim