Anlık Bildirim

iPhone 15 Pro özel rengi belli oldu: Ortamı alevlendirecek!

Apple, iPhone 15 serisinde de Pro'ya özel renkler sunacak. iPhone 15 Pro rengi belli oldu, sosyal medya kullanıcıları şimdiden alevlendirdi.                     
iPhone 15 & 15 Pro renkleri belli oldu Tam Boyutta Gör
Apple, her yeni iPhone serisinde mevcut renk seçeneklerini değiştiriyor ve genellikle yeni iPhone’ları önceki nesilden ayıran özel bir renk veya renkler sunuyor. iPhone 14 Pro koyu mor renk, düz iPhone 14 mor tonda gelmişti. Şimdi, iPhone 15 renkleri ve iPhone 15 Pro rengi ortaya çıktı.

iPhone 15 Pro özel rengi ne olacak?

iPhone 15 Pro rengi Tam Boyutta Gör
Apple’ın 2023 iPhone’ları benzersiz renklerde gelecek. Yeni paylaşılan görseller, iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max özel renginin bordoya kaçan koyu kırmızı renk olacağını ortaya çıkarıyor. Dark sienna olarak tanımlanan rengin hex kodu #410D0D. Koyu kırmızı renk dışında gümüş/altın, uzay grisine yakın daha bilindik tonlarla birlikte daha parlak tonda standart (PRODUCT)RED eşlik edecek.

iPhone 15 yepyeni renk seçenekleriyle geliyor

iPhone 15 renkleri Tam Boyutta Gör
Standart iPhone 15 modellerinin de koyu pembe ve parlak, açık mavi renk ile geleceği söyleniyor. Pembe olarak geçen “telemagenta” olarak tanımlanan rengin hex kodu #CE3C6C. Picton blue denilen mavi rengin hex kodu #4DB1E2. Düz iPhone 15 modellerinde kırmızı, siyah, beyaza yakın renkler dahil daha fazla renk seçeneği görebiliriz.

iPhone 15 Pro ve Pro Max’in titanyum kasaya sahip olacağı söylentileri var. Apple, titanyum kasayı Apple Watch modellerinde kullandı ancak gümüş ve daha koyu renkte gördük. Bu yüzden şimdiye kadar gümüş tonda iPhone 15 Pro görselleri paylaşıldı. Ancak, son sızıntılara göre çok başka bir renkte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
39481 kez okundu.
30 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 15 pro, iphone 15 pro max ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim