Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A4 geliyor

Samsung’un orta seviyedeki Galaxy A serisine yeni bir üye daha katılıyor. Galaxy A4 2017 modeli seride Galaxy A3 ve Galaxy A5 modellerinin arasına yerleşiyor.

Samsung belli dönemlerde alt seviye akıllı telefon serilerinde genişlemeye gitmişti. Örneğin Galaxy J serisinde Galaxy J1 modelinin ardından mini ve Lite versiyonları da seriye dahil olmuştu. Galaxy A serisi de benzer bir durumda.

Piyasadaki ilgiye göre yeni üyeler kazanan seriye yapılacak son ekleme Galaxy A4 2017 olacak. Giriş seviyesine yakın bir pozisyonda olan Galaxy A4 modelinin WiFi sertifika onayları ortaya çıktı. Yeni cihazın model numarası SM-A450F şeklinde.

Sertifika onaylarında donanım detayların dair herhangi bir bilgi yok ancak daha önce ortaya atılmış bazı bilgiler bulunuyordu. Yine Galaxy A5 modeline biraz daha yakın olduğu için özellikleri konusunda tahminler de artıyor.

Super AMOLED ekran barındıracağına kesin gözüyle bakılan modelde bir Exynos işlemci yer alacak. 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile sistemi destekleyecek modelin 13MP çözünürlüğünde bir arka kamerası bulunacak. Kutudan Android 7.1 işletim sistemi ile çıkacak. Modelin ne zaman resmiyet kazanacağı bilinmiyor ancak sertifika başvuruları başladığı için sonbahar en iyi ihtimal olarak görülüyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29375 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy a4 2017 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim