Anlık Bildirim

Samsung Galaxy F ile ilgili yeni görseller internete sızdırıldı



Samsung Galaxy F ile ilgili yeni görseller internete sızdırıldı

Samsung'un Galaxy S5 amiral gemi modelinden sonra premium sınıfta bir akıllı telefon sunacağına dair iddialar giderek güçleniyor. Özellikle internete sızan görsellerle artık bizi neyin beklediğini anlayabiliyoruz. 

Daha önce Galaxy S5 Prime şeklinde adlandırılacağı iddia edilen bu yeni akıllı telefon sızan son görsellere göre Samsung Galaxy F olarak adlandırılacak. Tasarım olarak Galaxy S5 ile aynı ögeleri taşıyan Galaxy F modelinde en dikkat çekici özellik kasanın bu kez alüminyum alaşımdan imal edilmiş olması. Ayrıca arka taraftaki hoparlör ızgarasının alt kısma taşındığı belirtiliyor.

Galaxy F modeli 5.3 inçlik 2560x1440 piksel Super AMOLED ekranı ile LG G3 modelinin doğruda karşısına çıkıyor. Ancak gücünü aldığı Snapdragon 805 yongaseti sayesinde bir adım önüne geçiyor. Qualcomm'un bu yıl ki en güçlü yongaseti olacak Snapdragon 805'de performansı ve enerji tasarrufu artırılmış 4 adet Krait 450 çekirdeği ve Adreno 330'dan yüzde 30-40 daha fazla performans sunacak Adreno 420 grafik birimi yer alıyor.

Modelde ayrıca 3GB RAM, OIS destekli 16MP çözünürlükte arka kamera ve Galaxy S5 ile aynı derecede suya ve toza dayanıklılık özellikleri yer alacak. Samsung'un Galaxy F olacağı düşünülen SM-G906S, SM-G906K ve SM-G906L model numaralı cihazlar dün de ABD haberleşme komisyonu FCC onayından geçmişti. Bu bakımdan modelin kısa süre içerisinde tanıtılması bekleniyor.  
 
Samsung Galaxy F ile ilgili yeni görseller internete sızdırıldı
Samsung Galaxy F ile ilgili yeni görseller internete sızdırıldı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1412 kez okundu.
83 kişi, toplam 92 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim