Anlık Bildirim

Samsung Galaxy F modeli Eylül ayında lanse edilebilir

Samsung Galaxy F modeli Eylül ayında lanse edilebilir

Uzun süredir Samsung'un metal kasaya, Snapdragon 805 yongasetine ve 2K ekrana sahip premium bir akıllı telefon piyasaya süreceğine dair iddia ve görseller internette paylaşılıyor. Galaxy S5 LTE-A modelinin aslında Galaxy F olduğu düşünülse de kasanın polikarbonat olması durumun öyle olmadığını ortaya koydu.

Firmaya yakın kaynaklar da ısrarla Galaxy F modelinin halen yol haritasında olduğunu ve Eylül döneminde lanse edileceğini iddia ediyor. Samsung'un lansman ile iPhone 6'yı hedef alacağı belirtiliyor.

Galaxy F modeli donanım bakımından Galaxy S5 LTE-A modeli ile hemen hemen aynı olacak. Snapdragon 805 yongaseti, 3GB RAM, Super AMOLED ekran bunlar arasında sayılabilir. Galaxy F modelinin farkı ise ekran boyutu ve kasa malzemesinde ortaya çıkacak. 

Galaxy F modelinin 5.1 inçlik ekran yerine 5.3 inçlik bir ekran ile geleceği ifade ediliyor. Kasa malzemesi ise bu kez fırçalanmış alüminyum malzemeden imal edilecek. Samsung amiral gemi modellerinde polikarbonat malzeme kullandığı için gelen eleştirileri de böylece bertaraf edecek. 

Model ile ilgili diğer bir iddia da gelecek tepkilere göre Samsung'un Galaxy S serisini sona erdireceği ve Galaxy F ile yola devam edeceği yönünde. Daha yüksek bir fiyat çizgisine sahip olacak Galaxy F ile Samsung düşük satış yapsa bile kar marjı nedeniyle yüksek gelir elde etemye devam edecek. Bununla ile ilgili şimdilik herhangi bir teyit bulunmuyor. 

Galaxy F lansmanının Galaxy Note 4 ile aynı döneme denk gelecek olması da kafalarda soru işareti oluşturuyor. Bu durumda aynı ay içerisinde iki farklı lansmanla bu modellerin görücüye çıkması ihtimali doğuyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
769 kez okundu.
34 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim