Anlık Bildirim

Samsung Galaxy J7 Plus resmileşti

Orta seviyede çift kamera kombinasyonu arayanlar için seçenekler artıyor. Samsung’un yeni Galaxy J7 Plus modeli çift kamerası ile alternatif olmayı amaçlıyor.

Samsung’un amiral gemisi Galaxy Note 8 modelinden sonraki ikinci çift kameralı akıllı telefonu olacak Galaxy J7 Plus resmiyet kazandı. Akıllı telefon özellikle MediaTek Helio P20 yonga seti ile dikkat çekiyor.

İkinci oldu

Samsung’un genelde akıllı telefonlarında kendi Exynos yonga setlerini kullandığını görüyoruz. Bununla birlikte belirli modellerde firma Broadcom gibi tasarımcılarla ortaklık yapıyor. Geçen yıl da Tayvanlı MediaTek listeye eklenmişti. Galaxy J7 Plus modelinde MediaTek imzasını görüyoruz.

MediaTek Helio P20 yonga seti, 8 adet Cortex-A53 çekirdeği ve çift çekirdekli Mali-T880 grafik biriminden oluşuyor. Enerji tasarrufuna odaklanan yonga setine 4GB RAM ve 32GB arttırılabilir depolama kapasitesi eşlik ediyor.

Galaxy J7 Plus firmanın ikinci çift kameralı akıllı telefonu. Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde f/1.7 aralıklı ve 5MP çözünürlüğünde f/1.9 aralıklı iki adet sensör yer alıyor. Telefon orta seviyeye hitap ettiği için amiral gemisi özellikler beklemek mümkün değil ancak daha kaliteli çekimler ve daha iyi bulanıklık efektleri olacağı kesin. Ön kamera ise 16MP çözünürlüğünde.

Metal alaşımlı gövdeye sahip modelin 5.5 inçlik Full HD ekranı Super AMOLED teknolojisinden faydalanıyor. Ön kısımda parmak izi okuyucusu yer alırken Bixby sanal asistan, 3000mAh kapasiteli batarya ve Android 7.0 işletim sistemi gibi diğer özellikler mevcut. Model 390$ fiyat etiketi ile Tayland’da ön siparişe başladı. 17 Eylül tarihine kadar ön sipariş verenlere Samsung U Flex kablosuz kulaklık hediye edilecek. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim