Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 3 Neo resmiyet kazandı

Samsung Galaxy Note 3 Neo resmiyet kazandı

Samsung'un bir süredir bilgileri internete sızan ve Note akıllı telefon serisinin yeni üyesi olacak modeli Galaxy Note 3 Neo, Polonya'da resmiyet kazandı.

5.5 inçlik Super AMOLED HD ekranı ile Galaxy Note 2 ve Galaxy Note 3 arasına konumlanan modelde en dikkat çekici özellik hiç şüphesiz işlemcisi. 

Samsung'un modelde Exynos Hexa adında yeni bir yongaseti kullanacağı ve bunun 6 Cortex-A7 çekirdeği kullanacağı iddia edilmişti. Resmi duyuruda ise yongasetinin 1.7GHz saat hızında çalışan 2 adet Cortex-A15 ve 1.3GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A7 çekirdeğine sahip olduğu görülüyor. Yongasetinin big.LITTLE formatında çalışacağı tahmin edilse de tüm çekirdeklerin aynı anda devreye girip girmeyeceği bilinmiyor.

Diğer bir ilginç nokta ise bu yongasetinin LTE versiyonunda yer alacak olması. Samsung bilindiği gibi LTE versiyonlarında Snapdragon serisi üst seviye yongasetlerine yer vermekteydi. Modelin 3G versiyonunda ise bilinmeyen 4 çekirdekli bir yongaseti yer alıyor.

S-Pen desteğini yanında sunan model 2GB RAM, 16GB artırılabilir hafıza, LED flaşlı 8MP çözünürlükte arka kamera, 5. nesil WiFi, Bluetooth 4.0, 3100mAh gücünde batarya şeklinde özelliklere sahip.

Yazılılm tarafında ise S Health, Air View, Akıllı Bekleme, Akıllı Kaydırma, ChatON, WatchON gibi Samsung'un geliştirdiği uygulamalar yerini almış.

Galaxy Note 3 Neo Şubat ayı itibariyle 3 renk seçeneği ile satışa sunulacak. Ancak İngiltere ve ABD'ye sevkiyat olmayacağı belirtiliyor. Fiyatı da şimdilik belirsiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8227 kez okundu.
34 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim