Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 5 modelinin daha erken tanıtılma ihtimali gündemde

 ( Konsept çalışma)
Zaman zaman amiral gemi modeller ile ilgili geleneksel tanıtım tarihinden daha önce lanse edileceği ile ilgili iddialar gündeme geliyor. Bunların çoğunluğunu ise Galaxy S serisi, Galaxy Note serisi, iPad ve iPhone serisi oluşturuyor. Şimdiki iddia da buna benzer. 

Sektörden gelen bilgilere göre Galaxy Note 5 amiral gemi modelinin beklendiği gibi Eylül ayındaki IFA 2015 fuarında değil, daha önce Ağustos ayı ortalarında tanıtılacağına dair ihtimaller ortaya çıkmaya başladı. 

Samsung'un yeni nesil iPhone modelleri piyasaya çıktığında çok önceden gardını almış olmak istemesi böyle bir kararın ana sebebi. Zira önceki yıllarda yeni iPhone'lar ve Galaxy Note modeli aynı dönemde raflarda oluyor ancak Apple popülarite konusunda Samsung'un önüne geçiyordu. 

Bununla birlikte Samsung'un Galaxy Note serisi için yıllardır tarih değişikliği yapmadığı biliniyor. Bu bakımdan Galaxy Note 5 modelinden ziyade 5.5 inç ekranlı Galaxy S6 Edge Plus modelini piyasaya sürerek yeni nesil iPhone öncesi bir miktar zemin kazanmaya çalışabilir. 

Galaxy Note 5 modelinin Project Zen kod adıyla özenli bir şekilde geliştirildiği bilindiği için Samsung'un normal tanıtım tarihine kadar Galaxy Note 5 modelini test edeceği ve tüm pürüzlerden uzak tutacağı düşünülüyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9403 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy note 5, Samsung ve samsung galaxy note 5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim