Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 8 yine yaz sonlarında gelebilir

Samsung’un yılın ikinci yarısındaki en önemli kozu olacak Galaxy Note 8 için tanıtım tarihinin öne çekildiği haberi geldi. Samsung, iPhone 8 fırtınası karşısında vaziyet almak istiyor.

Bu yıl Galaxy S8 amiral gemi serisini biraz geç piyasaya süren Samsung’un bu yüzden Galaxy Note 8 tanıtımını Eylül ayındaki IFA 2017 fuarına bıraktığı haberleri gündemdeydi. Yeni gelen raporlar farklı şeyler söylüyor.

Daha erkene

Buna göre Galaxy Note 8 modelinin tanıtım tarihi Ağustos ayının sonları olarak belirlenmiş durumda. Galaxy Note 7 modeli de 2 Ağustos tarihinde tanıtılmış ve ay sonuna doğru piyasaya sürülmüştü. Bu bakımdan Samsung Ağustos geleneğini bozmamış olacak.

Galaxy Note 8 modelinin öne çekilmesinin sebebi ise elbette iPhone 8. Apple’ın Eylül ayının sonundan itibaren piyasaya ağırlığını koyması ihtimaline karşı Samsung yeni amiral gemisini biraz daha öne aldı. Böylece iPhone 8 piyasaya çıkana kadar elinden geleni yapmış olacak.

Elbette geçen yıl da böyle acele hareket edilmiş ve Galaxy Note 7 faciası patlak vermişti. Bu bakımdan Samsung’un ders alıp daha dikkatli kontroller yapması ve gerekirse de modeli geciktirmesi yararına olacaktır.

Galaxy Note 8 modelinde yine Galaxy S8 serisindeki tasarımın kullanılması bekleniyor. 6.4 inç olacağı tahmin edilen ekranın alt kısmında bu kez entegre bir parmak izi okuyucu olacak. Galaxy S8 serisinin arka kısmındaki parmak izi okuyucu epey eleştirilmişti.

Snapdragon 835 veya Exynos 8895 yonga seti, 6GB LPDDR4 RAM, 12MP ve 13MP çözünürlüğünde çift arka kamera, AKG ses desteği, 3600mAh kapasiteli batarya şimdilik tahmin edilen özellikler arasında. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim