Samsung'un IFA 2011 fuarında tanıttığı dev 5.3 inçlik akıllı telefonu Galaxy Note kısa süre sonra piyasaya çıkacak. Böyle bir modelin gerekliliği sorgulanırken Samsung ilginç bir açıklama yaptı.
1.4 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 5.3 inç 800 x 1280 piksel Super AMOLED HD dokunmatik ekran, Android Gingerbread işletim sistemi, TouchWiz 4.0 arayüzü, 3.5 mm kulaklık girişi, 16 GB / 32 GB dahili flash bellek seçenekleri, 32 GB'a kadar microSD kart desteği, 8 megapiksel kamera, LED flaş, otomatik odaklama, Full HD video kaydı, Wi-Fi 802.11 b / g / n bağlantısı, Bluetooth 3.0 +, 2500 mAh batarya gibi özelliklere sahip Galaxy Note bazı kaynaklara göre 17 Kasım tarihinde İngiltere pazarına 1700 TL yaklaşık fiyatıyla piyasaya sürülecek.
Samsung dev akıllı telefon modeliyle bayan tüketicileri hedeflediğini açıkladı. Bayanlara yönelik promosyonlarla birlikte çok farklı renk seçenekleri olacak.
Akıllı telefon pazarında bayan tüketicilere yönelik yükselen bir trend göze çarpıyor. Samsung'un haricinde HTC firması da Ryhme modeliyle bayan tüketicilere hitap edeceğini açıklamıştı.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü
GENEL İSTATİSTİKLER
9371 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
Samsung