Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S IV'e ait olduğu iddia edilen çok sayıda yeni fotoğraf sızdırıldı

Samsung Galaxy S IV'e ait olduğu iddia edilen çok sayıda yeni fotoğraf sızdırıldı
Resmi lansmanına sayılı günler kalan Samsung Galaxy S IV'e ait olduğu iddia edilen çok sayıda yeni fotoğraf sızdırıldı. Çin merkezli forumlarda dolaşan fotoğrafların, GT-I9502 kodlu yeni Galaxy SIV'ün ülkeye özel çift SIM kartlı versiyonu olduğu iddia ediliyor.
Tasarım olarak Samsung'un güncel yaklaşımını koruyan ancak çeşitli güncelleştirmeler içeren telefon ile ilgili görsellerde, ekranın büyüdüğü net bir şekilde anlaşılmakta. Android 4.2.1 işletim sistemine, 1080p çözünürlüğe ve 1.8GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemciye ek olarak 2GB bellek ve 13MP çözünürlüğüe sahip oldğu belirtilen telefonla ilgili olarak "işte Galaxy SIV" yorumu yapabilmek ise şu an için pek mümkün değil zira olası sızıntılara ve farklı pazar beklentilerine karşı çok sayıda prototipi hazırlanan Galaxy SIV'ün mevcut mühendislik örneklerinden bir tanesi olması da kuvvetle muhtemel olabilir. Hatta ekran görüntülerde yer alan PowerVR SGX 544MP GPU ibaresi de konu olan telefonun erken mühendislik örneği farklı test versiyonlarından bir tanesi olduğu ihtimalini güçlendirmekte.
Samsung Galaxy S IV, 14 Mart'ta yapılacak lansman ile  tanıtılmış olacak. New York'ta yapılacak büyük lansman etkinliğiyle ilgili olarak gelişmeleri sizlere aktarıyor olacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15297 kez okundu.
156 kişi, toplam 182 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim