Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S10+'ın 12 GB RAM ve 1 TB dahili depolamaya sahip varyantı 15 Mart'ta satışa sunulabilir

Samsung Filipinler'in sitesinde ortaya çıkan bir görsel Galaxy S10+'ın 12 GB RAM ve 1 TB dahili depolama alanına sahip varyantının 15 Mart'ta piyasaya sürüleceğini gösteriyor.
Samsung Galaxy S10+'ın 12 GB RAM ve 1 TB dahili depolamaya sahip varyantı 15 Mart'ta satışa sunulabilir
 
Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Galaxy S serisinin en yeni ve en gelişmiş üyesi Galaxy S10’u piyasaya sürmesine sayılı günler kaldı. Son dönemin en heyecanla beklenen cihazlarından biri olan S10'a dair her geçen gün pek çok sızıntı bilgi ve söylenti ortaya çıkıyor.



Bunlardan biri de Galaxy S10 ailesinin seramik kasaya sahip bir üyeye sahip olacağıydı. Aynı zamanda bu üyenin 12 GB RAM ve 1 TB dahili depolama alanı ile geleceği de iddia ediliyordu. Ancak bahsi geçen varyantın ne zaman piyasaya sürüleceği ile ilgili herhangi bir fikrimiz yoktu. Neyse ki Samsung Filipinler, akıllarımızdaki bu soru işaretini aydınlığa kavuşturdu.
Samsung Galaxy S10+'ın 12 GB RAM ve 1 TB dahili depolamaya sahip varyantı 15 Mart'ta satışa sunulabilir Tam Boyutta Gör

Samsung Filipinler'in sitesinde yayınlanan bir görsel cihazın Filipinler'de 15 Mart'ta piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Çok büyük ihtimalle farklı ülkelerde de aynı zaman diliminde piyasaya sürülmüş olur. Zira Samsung genelde ürünlerini ilk etapta bölgesel olarak kullanıcılara sunmak yerine global çapta lanse etmeyi tercih eder.

Galaxy S10 serisindeki diğer modellerin ise bu ayın sonunda tanıtılmaları ve Mart ayının başında satışa sunulmaları bekleniyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim