Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S4 Zoom adında bir kamera telefonu hazırlıyor olabilir

Samsung Galaxy S4 Zoom adında bir kamera telefonu hazırlıyor olabilir

 Akıllı telefon kameraları gitgide daha güçlü hale gelirken, bazı modeller sadece kamera üzerine odaklanan donanımlardan oluşuyor. Nokia'nın 41MP çözünürlükteki 808 PureView modeli buna örnek verilebilir.

Sony'nin Honami adlı 20MP kameraya sahip bir akıllı telefon iddialarından sonra Samsung'un da kamera odaklı bir akıllı telefon hazırladığı iddia edildi.

Gündeme gelen iddialara göre SM-C1010 kod numarasına sahip olan model Galaxy S4 Zoom şeklinde adlandırılıyor. Modelde 16MP çözünürlükte bir kamera olacağı belirtilirken, Galaxy Camera modelindeki sensörü kullanacağı tahmin ediliyor. Ancak modelin tek öne çıkan özelliği kamera sensörü.

Onun haricinde 4.3 inçlik 960 x 540 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, 8GB depolama kapasitesi, 64GB'a kadar microSD desteği, Bluetooth 4.0, WiFi, A-GPS, Android Jelly Bean, TouchWiz Nature arayüz şeklinde özelliklerle model daha çok orta seviyeye hitap ediyor. 

Tahminler cihazın Galaxy S4 Mini modelinin farklı bir versiyonu olacağı şeklinde. Tasarım yine Galaxy S4 ile benzerken donanım özellikleri biraz daha düşük kalacak. Model muhtemelen IFA 2013 fuarında tanıtılacak ve ardından siyah ve beyaz renk seçenekleri ile satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2932 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim