Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S4'e ait olduğu ileri sürülen yeni görseller yayınlandı

14 Mart tarihinde teknoloji dünyasına merhaba diyecek olan Samsung'un yeni amiral gemi modeli ile ilgili yeni görseller internette yayınlandı.

Bugüne kadar özellikle yeni Lumia cihazlarının görsellerini sızdırmasıyla tanınan ve sadece Twitter hesabı üzerinden yayın yapan Evleaks tarafından sızdırılan iki görsel, muhtemelen tanıtım için hazırlanan ancak Galaxy S4 modelinin alan maketi tasarımının yer aldığı iki afişi gösteriyor.

İlk afişte modelin bazı özellikleri belirtiliyor. Bunlardan bazıları Super AMOLED Full HD ekran, 16GB/32GB/64GB depolama seçenekleri, 2GB RAM, 13MP çözünürlükte kamera ve Android 4.2.1 işletim sistemi şeklinde.

Bu özellikler bir süredir internete sızdırılan bilgiler arasında ve farklı bir durum yok. Ancak ekranın üretim sıkıntıları nedeniyle Super AMOLED olmayacağı bazı kaynaklarda ifade edilmişti. Modelin tasarımının ise Galaxy S2 dönemine geri döndüğü dikkat çekiyor. Samsung'un Galaxy S3 ile başlayan tasarım çizgilerinin gelecekte de devam etmesi bekleniyordu. Ancak firma bu tasarımları her yıl değiştirecekmiş gibi bir izlenim ortaya çıkıyor.

Diğer görsel ise bugüne kadar ki Galaxy S serilerinin boy gösterdiği bir afiş. Galaxy S4 modelinin haliyle şimdiye kadar ki en büyük üye olduğu görülüyor. 

Görsellerin ne kadar gerçeğe yakın oldukları bilinmiyor. Ancak doğruysa tanıtım günü bu maketin yerinde gerçek Galaxy S4 görseli işlenmiş olarak afişler karşımıza çıkacak. 
Samsung Galaxy S4'e ait olduğu ileri sürülen yeni görseller yayınlandı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2974 kez okundu.
58 kişi, toplam 66 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim