Anlık Bildirim

"Samsung Galaxy S6 modeli CES 2015 fuarında kapalı bir oturumda tanıtılacak"

'Samsung Galaxy S6 modeli CES 2015 fuarında kapalı bir oturumda tanıtılacak'

Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy S6 ile ilgili sürekli yeni iddialar gündeme geliyor ve sızan görseller kafalarda soru işareti oluşturuyor. Şimdilik Samsung'un farklı Galaxy S6 prototipleri denediği için birbiri ile alakasız görsellerin ortaya çıktığı ifade edilse de cihazın tam olarak neye benzeyeceği bilinmiyor. Dün ise önemli bir iddia gündeme geldi. 

Sağlam kaynaklara sahip olması ile bilinen Sammobile, Galaxy S6 modelinin CES 2015 fuarında kapalı bir oturumda sadece belirli ortaklara tanıtılacağını iddia ediyor. Bu bakımdan Galaxy S6 için biraz daha beklemek durumunda kalacağız. 

Tanıtımda hangi versiyonun masaya konacağı bilinmiyor. Zira Samsung'un standart versiyona ek olarak bir de kenarları kavisli ekran barındıran bir versiyon daha hazırladığı gündeme gelmişti. Eğer iddialar doğruysa bu tanıtımdan bazı bilgilerin sızdırılması muhtemel. 

Birden fazla prototip benchmark skorlarına yansıdığı için donanım konusunda net bilgiler elimizde yok. Ancak ağırlıklı olarak 2560x1440 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, 3GB RAM, Exynos 7 Octa veya Snapdragon 805/810 yongaseti, 16MP/20MP çözünürlüğünde arka kamera şeklinde değişen özellikler olacağı tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1159 kez okundu.
25 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s6 ve samsung galaxy s6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim