Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S7 Active versiyonunu doğruladı

Samsung'un daha sağlam bir Galaxy S7 versiyonu üzerine çalıştığı söyleniyordu. Samsung Level uygulamasının en son sürümünde yapılan değişiklikler Galaxy S7 Active varyantını doğrulamış oldu.
Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge suya ve toza karşı dayanıklı olmaması nedeniyle şirket daha sonra kendi aktif yaşam tarzına uygun bir üst sınıf akıllı telefon isteyenler için Galaxy S6 Active modelini piyasaya sürmüştü. Samsung bu yıl ise Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge amiral gemilerini suya ve toza karşı dayanıklı hale getirdi ancak bu durum şirketin Galaxy S7 Active modelini çıkarmasını durdurmayacak gibi görünüyor.
Geçtiğimiz hafta Samsung'un Galaxy S7 Active (SM-G891A) üzerine çalışabileceğini gösteren yeni bir rapor yayınlanmış ve Güney Koreli şirkete yakın kaynaklar da haberi doğrulamıştı. Samsung Level uygulamasının en son sürümünde yapılan değişiklikleri gösteren listede Galaxy S7 Active modelinin görünmesiyle, şirket Galaxy S7'nin daha sağlam bir versiyonu üzerine çalıştığını onaylamış oldu.
Galaxy S7 Active'in orjinal Galaxy S7'nin tüm özelliklerini içermesi bekleniyor. Ancak cihaz suya, toza, düşmeye ve diğer ağır kullanım koşullarına uygun farklı bir tasarım ve askeri düzeyde (MIL-STD-810G) bir korumayla gelecek. Galaxy S7'den daha yüksek kapasiteli (3900 mAh) bir pille donatılması beklenen Galaxy S7 Active sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2842 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim