Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 Olympic Edition iddiaları

Rio 2016 olimpiyat oyunlarına az bir zaman kala, sponsor olan firmaların da kozları görünmeye başladı. Samsung’un oyunlar için özel bir Galaxy S7 tanıtacağı iddia ediliyor.

Brezilya’nın Rio De Janerio kentinde 5 Ağustos 2016 tarihinde başlayacak olan Rio 2016 olimpiyat oyunları için, Samsung’un da özel sürprizleri olacak. Oyunların resmi sponsorlarından olan Samsung’un, özel bir Galaxy S7 versiyonu hazırladığı iddia edildi.

Sızdırılan bilgilere göre Galaxy S7 Olympic Edition adında yeni bir akıllı telefon yolda. Aslında iddialar oldukça güçlü, çünkü Samsung, son olarak Sochi 2014 olimpiyatları için özel bir Galaxy Note 3 versiyonu üretmişti. Rio 2016 için de muhtemelen benzer bir kampanya yapılacaktır.

Galaxy S7 Olympic Edition versiyonunun, orijinalden donanım anlamında farkı olmayacağı belirtiliyor. Bununla birlikte, oyunlara bilet kazanma şansı, özel bir Flip Cover aksesuar ve çeşitli içerikler sunulacağı ifade ediliyor. Ayrıca, Gear VR gözlük hediyesi ile oyunların sanal gerçeklik odağında geliştirilmiş içeriklerine de erişme şansı olacak. Cihazın, en erken Haziran ayında piyasada olması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim