Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 ilk 3 ay koşulsuz iade garantisi sunacak

Donanım olsun, tasarım olsun, yazılım olasın yeni amiral gemisinin adeta üzerine titreyen Samsung, garanti şartları tarafında da kullanıcıyı hayal kırıklığına uğratmayacak.

İnternete sızdırılan bilgiler sayesinde Galaxy S8 serisinin tasarım ve donanım tarafından aşağı yukarı neler sunacağını öğrenmiş olduk. Peki teknik destek tarafında ne tür yenilikler var diye sorarsanız en önemlisi garanti tarafında olacak.

Koşulsuz iade

Gelen bilgilere göre Samsung, yeni amiral gemisi ile birlikte ilk 3 ay koşulsuz iade yapacağı bir garanti paketi sunmayı planlıyor. Temelinde Galaxy Note 7 için bir özür konsepti yatan iade garantisinin iki sebebinin olduğu belirtiliyor.

Sebeplerden birisi Samsung’un yeni amiral gemilerinden son derece emin olması ve bunu da tüketiciye anlatmak istemesi. Galaxy Note 7 sonrasında Samsung çok önemli adımlar attı ve Galaxy S8 serisini sayısız testlere tabi tuttu. Bunun da bir şekilde tüketiciye anlatılması gerekiyor.

İkinci sebep ise firmanın Bixby sanal asistanı. Samsung dijital asistanını ilk etapta sınırlı bir bağlantı ile kullanıma sunacak. Yaz aylarında ise Bixby asistanının asıl potansiyelini ortaya çıkaracak güncelleme gelecek. Yani kullanıcılar ilk etapta bundan şikayet edebilir. Firma tam güncellemenin yapılacağı döneme kadar iade garantisi sunuyor. Böylece kullanıcı güncellemeyi deneyerek beklentilerini karşılayıp karşılamadığını görecek ve iadesine karar verecek.

Apple da Siri asistanının ilk yılında benzer bir durumla karşılaşmıştı. Lansmanda anlatılan kapasiteye bir türlü ulaşamayan Siri, eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Apple ilerleyen yıllarda büyük yatırımlar yaparak Siri’yi en iyi hale getirmişti. Anlaşılan Samsung geçmişten önemli bir ders almış.

Galaxy Note 7 problemi sonrasında Galaxy S8 serisinin göreceği ilgi firma açısından büyük önem taşıyor. Bu bakımdan gerek donanım olsun gerek radikal tasarım değişiklikleri olsun gerekse de garanti şartlarında olsun firmanın işi şansa bırakmak istemediği anlaşılıyor. Gelecek hafta tanıtılacak olan Galaxy S8 serisi Nisan ortalarında da satışa sunulacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9067 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s8 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim