Anlık Bildirim

Samsung Galaxy SIII modelinin piyasaya çıkışı için Nisan ayı işaret ediliyor


Samsung'un MWC 2012 fuarında tanıtmama kararı aldığı yeni 4 çekirdekli modeli Galaxy SIII için kesin piyasaya çıkış tarihi konusunda güçlü bir iddia ortaya atıldı.

ZDNet Güney Kore sitesi tarafından ortaya atılan iddianın kaynağı Samsung'un resmi reklam ve pazarlama ajansı olan Cheil Worldwide firması. Firma çalışanının aktardığı bilgilere göre Galaxy S3 modeli Nisan ayında İngiltere'den başlamak üzere global olarak satışa sunulacak.

Firma çalışanı Galaxy SIII modelinin tanıtımı için dünya çapında oldukça büyük reklam etkinlikleri hazırlandığını belirtiyor.

Henüz resmi bir açıklama olmadığı için iddianın doğruluğu şu an için belirsiz. Ancak piyasaya çıkış tarihi olarak yılın ikinci çeyreği, pek çok kaynak tarafından ısrarla belirtilen bir tarih. Bu bakımdan güçlü bir ihtimal olarak değerlendirilebilir.

İddia doğruysa önümüzdeki kısa bir süre içerisinde Galaxy SIII modelinin lansmanını beklemeye başlayabiliriz. 

Galaxy SIII modelinin gecikmesinin sebebi ise Samsung'un 3G ve LTE/4G versiyonlarının piyasaya çıkış tarihi arasında fark olmasını engellemek ve iki versiyonu da aynı anda piyasaya sürmek olarak gösteriliyor.

Son gelen iddialar Samsung'un Galaxy SIII modelinde Cortex-A9 tabanlı 1.5GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Exynos 4412 işlemci, Mali-T604 grafik birimi, 8MP kamera, 4.8 inçlik Full HD çözünürlüklü köşeden köşeye ekran, 8MP kamera, seramik arka kasa özelliklerini kullanacağı konularına odaklanıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11425 kez okundu.
60 kişi, toplam 67 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s3, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim