Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S4, DeX desteği ile ikinci ekran olarak kullanılabilecek

Samsung DeX platformunun çok yakında çift ??monitör desteği alacağı belirtiliyor. Böylelikle DeX desteği ile gelecek Galaxy Tab S4 ikinci ekran olarak kullanılabilecek.
Samsung'un DeX platformu, şirketin en son akıllı telefonlarını bir istasyona bağlayarak masaüstü bilgisayar gibi kullanabilmeyi sağlıyor. Yakında tabletle de aynı şey yapılabilecek. SamMobile adlı internet sitesine göre kısa süre sonra piyasaya sürülecek Samsung Galaxy Tab S4, DeX desteğine sahip ilk Samsung tablet olacak.
Bununla birlikte Galaxy Tab S4'ün çift monitör desteğine sahip ilk DeX özellikli cihaz olacağını belirtelim. Yani bu da tablet ekranı ve ikinci bir ekranın aynı anda kullanılabileceği anlamına geliyor. DeX ile kullanıcılar telefonlarını klavyeye, fare ve monitöre bağlayarak Android uygulamalarını Windows gibi masaüstü görünümünde çalıştırabiliyorlar.

Samsung'un nasıl bir çözüm düşündüğü bilinmiyor

Tableti ikinci ekran olarak kullanabilmek, DeX'i kullanılırken daha fazla ekran alanına sahip olunmasını sağlayacak. Ancak Samsung'un tableti harici ekrana ve diğer aksesuarlara nasıl bağlayacağımız konusunda bize ne tür bir çözüm sunacağı belli değil.
Şu anda DeX Station ve DeX Pad olmak üzere iki adet istasyon var. DeX Pad, harici bir ekrana bağlıyken telefonu touchpad olarak kullanmaya olanak sağlıyor. Ancak bu cihazların ikisi de tabletin sığacağı büyüklükte değil. Dolayısıyla Samsung ya yeni bir istasyon sunacak ya da bunun için farklı bir çözüm bulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim