Anlık Bildirim

Samsung Gear S3 Eylül'de tanıtılacak, lüks versiyon 2017'de

Samsung bu yıl Eylül ayında gerçekleşecek IFA 2016 fuarında yeni nesil akıllı saati Gear S3'ü tanıtacak. De Grisogono ortaklığıyla hazırlanacak elmas işlemeli lüks versiyonu ise 2017'de gelecek.
Samsung'un Gear S2 akıllı saati şu ana mevcut en iyi giyilebilir teknoloji ürünlerinden biri durumunda ancak satın almak istiyorsanız şirketin yıl sonunda piyasaya sürmeyi planladığı yeni nesil Gear modeli de beklemeye değer olabilir. Söylentilere göre Samsung, IFA 2016'da Gear S3'ü duyuracak ve bunu gelecek yıl Mart ayında Baselworld 2017 kapsamında sunulacak sınırlı üretim bir "süper lüks" versiyon izleyecek.
Geçtiğimiz ay lüks takı üreticisi De Grisogono'nun elmaslarla işlenmiş sınırlı sayıda lüks Gear S2 hazırlayacağı duyurulmuştu. Aynı şirket Gear S3'ün premium versiyonunu da yapacak. De Grisogono'dan bir yetkili Korea Herald'a yaptığı açıklamada, şu anda yeni nesil akıllı saatler geliştirmek için Samsung'la işbirliği yaptıklarını söyledi. Ayrıca Gear S3'ün IFA 2016 için hazır olacağını da doğruladı.
Samsung, 15 bin dolar fiyat etiketine sahip sınırlı sayıda Gear S2 ile ultra lüks aksesuar pazarına girmek için İsviçreli takı üreticisiyle yakınlaşmıştı. De Grisogono, 100'den fazla siyah ve beyaz elmasla süslenmiş yaklaşık yüz ünite lüks Gear S2 modelinin gönderimini yaptıklarını söylüyor. Her ik şirket bir sonraki yıl da bu başarılarını tekrar etmek için ortak bir çalışma yürütecekler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim