Anlık Bildirim

Samsung, MWC 2013 etkinliğinde herhangi bir amiral gemi modeli tanıtmayacak

Samsung, MWC 2013 etkinliğinde herhangi bir amiral gemi modeli tanıtmayacak

Samsung'un bu yıl için beklenen ve en çok spekülasyon yapılan Galaxy S serisinin yeni amiral gemi modeli Galaxy S4 için bu kez Samsung mobil iletişim bölümü başkanı JK Shin tarafından bazı ipuçları verildi.

Shin firmanın MWC 2013 fuarında yeni bir Note tableti tanıtacağını teyit etmişti. Yeni amiral gemi modeli sorularına ise firmanın aynı fuarda bir amiral gemi modeli lansmanı yapmayacağı şeklinde cevap verdi. Bu bakımdan MWC 2013 fuarında Galaxy S4 veya Tizen işletim sistemli bir amiral gemi modelinin tanıtılma ihtimali kalmadı.

Fuarda muhtemelen Note 8.0, Galaxy XCover 2, orta seviye 5.8 inçlik bir model, yine orta seviye Tizen işletim sistemli bir model tanıtılacak.

Galaxy S4 için ise Güney Koreli kaynaklar en geç Mart sonu olarak lansman tarihini gösteriyor. Gelen bilgiler 22 Mart tarihinde ABD'de bir Unpacked etkinliği düzenleneceği yönünde. Geçen yıl da firma MWC 2012 fuarında Galaxy S3 modelini tanıtmayacağını açıklamış ve Mayıs ayının ilk haftası bir etkinlik düzenlemişti. Galaxy S4 için de aynı durum sözkonusu.

Ancak bu kez model için Mayıs ayını beklemeyeceğiz gibi görünüyor. Rakiplerinin hızlı atakları karşısında Samsung, Mart ayı bitmeden lansmanı yapabilir ve devamında da uluslararası sevkiyatı başlar.

Samsung Galaxy S4 modelinde olacağı iddia edilen özellikler ise Cortex-A15 tabanlı Exynos 5 Dual/Quad işlemci, yeni nesil Mali grafik birimi, 13MP çözünürlükte kamera, 5 inçlik Full HD Super AMOLED ekran etrafında toplanıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
952 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim